Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Fön Suyu Çeşitleri Nelerdir? En İyi Fön Suyu Önerileri

Fön suyu nedir? Fön suyu, mavi ya da fonksiyonel olarak mor vb. renklerde bulunabilen, fön öncesi saçlara uygulanan ve fönün kalıcı olma...

Fön Suyu Çeşitleri Nelerdir? En İyi Fön Suyu Önerileri

Fön suyu nedir?

Fön suyu, mavi ya da fonksiyonel olarak mor vb. renklerde bulunabilen, fön öncesi saçlara uygulanan ve fönün kalıcı olmasını sağlayan bir saç bakım ürünüdür. Saçlara parlaklık kazandırırken kolay taranmasını sağlamaktadır. Kokusu ile de saçların tüm gün güzel kokmasını sağlar.

Fön suyu ne işe yarar?

Fön suyu birçok farklı amaçla kullanılabilir. Duştan çıktıktan sonra saçlarınıza sıktığınızda saçlarınızın kolayca açıldığını göreceksiniz. Ayrıca yoğun nemlendirici özelliği ile saçların beslenmesini sağlar. Aksi halde saç uçları kuruyup kötü bir görüntü oluşturabilir. Gün içerisinde kuru görünen saçlarınıza bile biraz fön suyu uygulayabilir ve canlanmasını sağlayabilirsiniz.

Fön Suyu Çeşitleri

Fön suyu nasıl kullanılır?

Fön suyu nasıl kullanılır? sorusu 2 farklı şekilde yanıtlanabilir. Islak saça fön suyu uygularken saçların nemi biraz alındıktan sonra yaklaşık 15 cm mesafeden uygulama yapılması gerekir. Ardından bir tarak yardımı ile ürün saça dağıtılmalıdır. Eğer kuru saça fön suyu uygulanıyorsa diplere getirmemeye dikkat etmek gerekir. Çünkü kuru saç dibinde yağlanma hızı artacaktır.

Saç şekillendirme işlemi sonrasında oluşan elektriklenmeyi önlemek adına bir miktar fön suyunu elinize sıkabilir ve saç diplerinizi yatıştırabilirsiniz. Son adım olarak da saçınızı şekillendirdikten sonra saç uçlarına birkaç fıs fön suyu sıkabilir ve canlanarak saçlarınızın güzel kokmasını sağlayabilirsiniz. Ürünün kokusu ıslak saça uygulandığında daha fazla kalır. Bu nedenle duş sonrası saç bakım rutinlerinize ekleyebilirsiniz.

Fön Suyu Çeşitleri Nelerdir? En İyi Fön Suyu Önerileri

Fön suyu çeşitleri nelerdir?

Fön suyu için farklı çeşitler bulunur. Boyalı saçlar için fön suyu çeşitleri ayrı, dökülen ya da kepekli saçlar için fön suyu çeşitleri farklıdır. Saç sorunlarınıza yönelik seçimler yaparsanız hem daha canlı saçlara sahip olabilir hem de kepek – dökülme vb. sorunlarınızı onarabilirsiniz.

Fön suyu alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?

Saçları ağırlaştırmayan, yağlandırmayan ve yapıştırmayan fön suyu kullanmakta her zaman yarar var. Bunun için kaliteli ürünlere yönelmeniz gerekir. Aksi durumda saçlarınız zarar görebilir. New Well fön suyu çeşitleri birçok saç problemi için oluşturulmuştur. Saçlarınız fazla dökülüyorsa ve hem beslemek hem de dökülmeyi azaltmak için farklı ürünler kullanmak istemiyorsanız New Well dökülme önleyici fön suyunu inceleyebilirsiniz.

En iyi fön suyu önerileri

En iyi fön suyu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız New Well ürünlerini inceleyebilirsiniz. Bioenergy fön suyu çeşitleri farklı saç tiplerine özel olarak tasarlanmıştır. Saçlarınızın yeterli hacme sahip olmadığını ve sönük göründüğünü düşünüyorsanız Bioenergy Density Thickening-hacimlendirici fön suyunu kullanabilirsiniz. Bu ürün saçları beslerken dolgunluk ve ışıltı verir.

Saçlarınızın yeterince uzamamasından rahatsız oluyorsanız New Well Bioenergy Fön Suyu - Energizer (Hızlı Uzama Etkili) ürünü mutlaka incelemenizi öneririz. Bu ürün saçlarınızı yumuşacık yaparken hızlı şekilde uzamasına yardımcı olur. Fonksiyonel fön suyu şişesi sizlere kolay uygulama imkanları sunar. Günün dilediğiniz saatinde ıslak ya da kuru saçlarınıza uygulayabilirsiniz.

New Well fön suyu çeşitlerini incelemek, fiyat seçeneklerine göz atmak ve kolayca sipariş vermek için Saç Bakımı kategorisini ziyaret edebilirsiniz. Uygun fiyatlı fön suyu seçenekleri New Well ile sizlerle! Bioenergy serisi saçlarınıza hak ettiği değeri verecek ve sizler de pırıl pırıl bakımlı saçlarınızın keyfini çıkaracaksınız.

Fön suyu diğer bir ismi ile mavi su, son dönemlerde saç bakımında kullanılan en önemli ürünlerden biridir. Birçok farklı yararı bulunan fön suları saçları daha parlak göstermeye de yardımcı oluyor. En iyi fön suyu için önerilere ihtiyaç duyuyorsanız ve ürünün nasıl kullanıldığını merak ediyorsanız içeriğimiz tam da size göre!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |