Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Sağlıklı Bruschetta Çeşitleri ile Damaklarda Lezzet Şöleni

Henüz muhteşem bruschetta lezzeti ile tanışmadıysanız çok şey kaçırdığınızdan emin olabilirsiniz. İtalyan mutfağından dünyaya yayılan; domat...

Sağlıklı Bruschetta Çeşitleri ile Damaklarda Lezzet Şöleni

Henüz muhteşem bruschetta lezzeti ile tanışmadıysanız çok şey kaçırdığınızdan emin olabilirsiniz. İtalyan mutfağından dünyaya yayılan; domatesin fesleğenin keskin kokusu ile harmanlandığı sarımsak ve zeytinyağı birlikteliğinin eşsiz bir lezzete büründüğü bruschetta çeşitlerini günün her öğününde rahatlıkla tüketebilirsiniz. İyi tarım uygulamaları ile mevsiminde tarlada olgunlaşan doğal domateslerden koruyucu, katkı maddesi, renklendirici eklenmeden üretilen Jr. Sous Chef'in bu sağlıklı lezzetini çocuklarınıza da güvenle yedirebilirsiniz… Bu eşsiz lezzeti kullanarak muhteşem atıştırmalıklar, ekmekler, poğaçalar, makarnalar hazırlayabilir, siz de mutfağınızın şef aşçısı olabilirsiniz.


Her Öğünde Bir Bruschetta Çeşidi ile Lezzeti Taçlandırabilirsiniz

Kimyasal ilaç kullanmadan, Ege Bölgesi iyi tarım uygulamalarından elde edilen doğal domateslerin özenle toplanmasıyla hazırlanan Jr. Sous Chef'in Bruschetta çeşitleri sofralardaki lezzetli atıştırmalıkların adeta baş tacı… Damak zevkinize göre, peynir, baharat çeşitleri ile hazırlanan atıştırmalıklar acıktığınızda, günün her saatinde lezzeti ile vazgeçemeyeceğiniz sağlıklı yiyeceklere özel bir alternatif sunuyor. Doğal olarak üretilen bu domateslerden elde edilen Bruschetta çeşitleri; Domatesli, Kapya Biberli, Zeytinli Bruschetta Ezme olarak kahvaltılıklardan, atıştırmalıklara, et yemeklerinden makarnalara, mezelerden, lezzetli sandviçlere mükemmel tatlar yaratmanıza olanak sağlıyor.


Katkı Maddesiz Ürünleri Gönül Rahatlığıyla Çocuklarınızı Buluşturun

Güne lezzetli ve sağlıklı bir kahvaltı ile başlamak için Domatesli Bruschetta Ezme ile hazırlanan sandviçler, ekmek üstüne sürülen peynirle taçlandırılan atıştırmalıklar arasında. Tarlada doğal olarak üretilen ve mevsiminde olgunlaşan taze domateslerden elde edilen bu lezzetli bruschetta, günün her öğününde en lezzetli menülerin eşlikçisi olarak sofraları taçlandırıyor. Çocukluğumuza götüren adeta nostalji rüzgarı estiren ekmek üstü salçaritüeline alternatif olarak üretilen bruschetta ile ah nerede o eski günlerdiye özlem duyulan geçmiş günleri tekrar yaşamanız mümkün... Sağlıklı beslenme için katkı maddesiz doğal gıdaların tüketilmesine özen gösterilmeli… Çocukların gelişim bozukluğu yaşamadan sağlıkla büyümesi, ileriki yaşlarda kanser gibi hastalık risklerinden uzak durmaları için tükettikleri gıdaların sağlığa zararlı katkı ve koruyucu maddeler içermemesi dikkatle üzerinde durulması gereken bir nokta… Bunun için onları kimyasal ilaç kullanmadan, mevsiminde tarlada olgunlaşan doğal domateslerle yapılan sağlıklı bruschetta lezzeti ile buluşturmalısınız… Onlar için ders çalışırken tüketebilecekleri sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıklar hazırlayarak sağlıkla büyümelerine yardımcı olabilirsiniz…


Piknik Keyfini İkiye Katlayacak Lezzetler

Sağlıklı seçeneklerinden birisi olan kapya biberin mayhoş lezzetini domatesin nefis kokulu tadı ile buluşturan Jr. Sous Chef'in Zeytin Domates Kapya Biberli Bruschetta Ezmesi ile en sağlıklı atıştırmalıklar sofraları şenlendiriyor. Dostlarınızla yapacağınız keyifli sohbetlerde beş çaylarının en sağlıklı atıştırmalıklarını, iştah açan mezelerini hazırlayabilir, onlara adeta lezzet şöleni yaşatabilirsiniz. Piknik keyfinize, açık havada oksijen depoladığınız o eşsiz anlara eşlik edecek soğuk, sıcak sandviç çeşitlerinizde kullanacağınız bu özel bruschetta lezzeti ile keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz. Özellikle zeytin tutkunlarının vazgeçemeyeceği lezzetler yaratabilecekleri bu eşsiz karışımla hazırlayacağınız tostlar güne sağlıklı bir başlangıç yapmanızı sağlayacak. Tost makinesinde kızarttığınız ince bir dilim ekmeğin üzerine sürdüğünüz bu bruschetta lezzetinin üzerine parmesan peyniri ekleyerek lezzeti taçlandırabilirsiniz. Yeşil ve siyah zeytinin zeytinyağı ile birlikte kapya biberle buluştuğu bu lezzet, kurutulmuş domatesle birleşince mutfaklarda eşsiz lezzetler yaratmak da sizin maharetli ellerinize kalıyor.

Sağlıklı Bruschetta Çeşitleri ile Damaklarda Lezzet Şöleni


Mükemmel Sofralar için Farklı Çeşitleri Deneyebilirsiniz

Ege zeytinlerinin muhteşem aromasının mevsiminde olgunlaşan domateslerin kurutularak kekiğin keskin ve iştah açan lezzeti ile harmanlanması ile üretilen Jr. Sous Chef Zeytinli Bruschetta Ezme; en sağlıklı atıştırmalıkların ana maddesi olarak damakları lezzetle buluşturuyor. Ege Bölgesinde yetişen özel aroması ile dikkat çeken zeytinlerin ince ince dilimlenerek, katkısız, doğal olarak üretilen kuru domatesle buluşması ile ortaya çıkan bu lezzeti kahvaltılarınızda, tostlarda, sandviçlerde, poğaçalarda iç malzemesi olarak rahatlıkla tüketebilirsiniz. Yemek kültürümüzde başrolü kimseye kaptırmayan kebapların yanında ya da yemek öncesi aperatif hazırlarken bu Jr. Sous Chef  bruschetta lezzetlerinden nefis mezeler hazırlayabilirsiniz. Bu kadar eşsiz tadı bir kavanozda toplayan ve size muhteşem seçenekler sunan Jr. Sous Chef'in ezme çeşitleri ile sevdiklerinize harika lezzetler hazırlayabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe