Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Motorlu Hasta Karyolası Hastalar İçin Konforlu mu?

Hasta olan kişinin rahat etmesi için özel bir bakıma ihtiyacı vardır. Bu bakım şeklinde hasta yatakları ya da hasta karyolası önemli bir ye...

Motorlu Hasta Karyolası Hastalar İçin Konforlu mu?

Hasta olan kişinin rahat etmesi için özel bir bakıma ihtiyacı vardır. Bu bakım şeklinde hasta yatakları ya da hasta karyolası önemli bir yer tutar. Kalitesiz ve konforsuz bir ortam oluşturan yataklar, hastanın rahat etmesine engel olacağı gibi iyileşme süresini de uzatacaktır. Bu bakımdan hasta yatağı tercih ederken dikkat edilmesi gereken bir takım noktalar bulunur. Motorlu hasta karyolaları hastalar için konfor sağlayan özellikler taşır. Farklı pozisyonlara dönüşebilen bu yataklar, hastaları rahat ettirdiği gibi hastaların bakımını üstlenen kişileri de rahat ettirecek özelliklere sahiptir. Firmamızda hastalığın özelliğine ve bakım şeklinde uygun olacak şekle sahip olan hasta yatakları sergileniyor. Uygun fiyatlı ve fonksiyonel olan bu yataklar hasta sağlığına etki ettiği gibi kullanım bakımından da kolaylık oluşturuyor.


Hasta Yatağı Modellerinde En Kaliteli Ürünler

Hastanelerde özel hasta karyolaları bulunmasındaki etmenlerden bir tanesi de hastaların bu yataklarla rahat etmelerinin sağlanmasıdır. Firmamız bu anlamda en kaliteli hasta yataklarını en uygun fiyatlarla satışa sunuyor.

  • Ev tipi,
  • Hastane tipi,
  • Ortopedik sünger yatak,
  • 2 motorlu,
  • Çocuk,
  • Lazımlıklı

Hasta yatakları konfor açısından tüm hastaların rahat etmesini sağlıyor. Baş kısmı hareket eden, ayak kısmı hareket eden, boyu indirilip kaldırılabilen bu yataklar hastanın kendi kendine bazı hareketleri yapmasını da kolaylaştırıyor. Aynı zamanda kenar kısımlarında bulunan korkuluklar, hastanın düşme riskini de ortadan kaldırıyor. Hasta karyolalarının bazı modellerinde serum çubuğu ve oksijen tüpü koyma aparatları da bulunuyor. Sitemizi inceleyerek, hastanızın rahatı için en uygun olan hasta yatağını satın alabilirsiniz.


Ev Tipi Hasta Yatakları

Ev tipi hasta yatakları hastalarımızın ev ortamında da rahat etmesini sağlıyor. Hastane konforunda bir tedavi süreci oluşturan bu yataklar motorlu olarak firmamızda sunuluyor. Fonksiyonel oluşuyla farklı kademelerde ayarlanabilen yataklar, ahşap ve metalden tasarlanırken görsel açıdan da ev ortamına yakışacak bir görünüm taşıyor. Ev tipi hasta yatakları katlanabilen özelliğe sahip olurken, tüm detaylarıyla birlikte ev tipi hasta yatakları kategorimizde sergileniyor. Hastalarınızın evde rahat ve konforlu bir nekahat süresi geçirmesini istiyorsanız firmamızdan hizmet alabilirsiniz. Yıllarca problemsiz kullanacağınız hasta yataklarını sitemizden satın alabilirsiniz.


Hastane Tipi Hasta Yatakları

Hastane tipi hasta karyolalarında en kaliteli ürünler platformumuzda sergileniyor. Her tarafı fonksiyonel olan yataklar, iki motorlu olma özelliği sayesinde yıllarca sorunsuz kullanım sağlıyor. Tekerlekleri sayesinde hareket sorunu bulunmayan hastane tipi yataklar metalden üretiliyor ve paslanma gibi detaylar içermiyor. Hastaların rahat ve konforlu bir süreç geçirmeleri için tercih edilen bu yataklar en kaliteli ve kullanışlı hasta yataklarını oluşturuyor. Firmamız hastane tipi yatakları kategorisinde fiyat ve diğer detay özellikleriyle sergiliyor. Hastane tipi yatak ihtiyacı duyduğunuzda platformumuzdaki modellere göz atabilir, sipariş vererek hasta karyolası satın alabilirsiniz. Korkuluklu olması sayesinde hastalarınızın düşme tehlikesi de bu yataklarda bulunmuyor. Sağlığı açısından farklı detaylara dikkat edilmesi gereken hastalarınız için hastane tipi hasta karyolası kullanmanız daha büyük önem taşıyor.


Ortopedik Süngerli

Hasta yataklarının metal olan kısımlarının yanı sıra asıl hastayı rahatlatan ürün süngerli olan kısmıdır. Hasta bu yatağa yatarken, rahat edecek eğer üzerinde nevresim gibi eşyalarını kullanıyorsa bu eşyalarının kırışıp bozulmasını istemeyecektir. Firmamız özel üretime sahip olan iki parçalı ortopedik yatakları da sitesinde sergiliyor. Hastanızın rahat etmesini ve tedavi sürecini en sağlıklı şekilde geçirmesini istiyorsanız platformumuzdaki özel yatak modellerine göz atabilirsiniz. Sünger olmasına rağmen ortopedik olan bu yataklar, hastanın vücuduna özel şekillenmekte ve sırt ağrısı, bel ağrısı, çıban oluşumu gibi sorunlara engel olacaktır. Hastanızın yatma sırasında başka ağrılar yaşamaması için firmamızdaki ürünlere göz atabilirsiniz.


Lazımlıklı Hasta Yatağı

Hastalığın şekline ve özelliğine uygun olarak tercih edilmesi gereken hasta yataklarında, lazımlıklı olan modeller de çok tercih ediliyor. Tuvalet ihtiyacını tuvalete giderek karşılayamayacak seviyede hasta olan kişilere özel olan bu yatak, kaliteli ve sağlıklı bir kullanım oluşturuyor. Hastanızın özelliğine göre sitemizdeki lazımlıklı hasta yataklarını inceleyebilirsiniz. Korkulukları ve diğer ekipmanları bir hastanın en rahat edeceği şekilde dizayn edilmiş olan bu yatakları, platformumuzdan seçerek satın alabilirsiniz.


Çocuk Hasta Yatakları

Çocuk hastalar için dizayn edilen hasta karyolalarında;

  • Refakatçi yataklı,
  • Komodinli

Modelleri sizler için sunmaktayız. Çocukların rahat etmelerini sağlayan bu karyolaların alt kısımlarında sürgülü vaziyette bulunan çek yat şeklini andıran bir yatak daha bulunuyor. Bu yatak, annelerin veya bakıcılarının rahatlığı için tasarlanıyor. Bebeklerin ve çocukların kullanımına özel olan bu yataklar çocukların rahat ederken aynı zamanda korunaklı bir yatakta yatmasını sağlıyor. Kenarları korkuluklarla kapalı olan çocuk yatakları, çocukların eşyalarını düzenleyebilmek için komodinli olarak tasarlanıyor. Platformumuzda en kaliteli ve kullanışlı çocuk hasta yatakları bulunuyor.


Muayene Masaları Ve Diğer Ekipmanlar

Sağlık merkezlerinde ve hastanelerde kullanılan birçok ekipman ve eşya platformumuzda uygun fiyatlı olarak sergileniyor.

  • Kan alma koltuğu,
  • Muayene masası,
  • Jinekolog muayene masası,
  • Tatto sandalyesi,
  • Veteriner muayene masası,
  • Sedye,
  • Hastane demirbaşları

Modelleri için sitemizi inceleyebilirsiniz. Uygun fiyatlarla satın alacağınız bu eşya ve materyalleri yıllarca sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hastalar için özel standartlara sahip olarak tasarlanan ürünler ev ortamında kullanıma da uygun olup özel fiyatlarla sunuluyor. Hastanız için ihtiyaç duyduğunuz ürünleri sitemizden seçerek inceleyebilir, ihtiyacınızı karşılayan skalaya sahip olması durumunda satın alabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |