Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Saç ekimi fiyatları neye göre belirlenir?

Saç ekimi fiyatları neden çok değişkenlik gösteriyor sorusunun yanıtını siz okurlarımız için aradık ve yanıtladık. Saç dökülmesi problemiyle...

Saç Ekimi Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Saç ekimi fiyatları neden çok değişkenlik gösteriyor sorusunun yanıtını siz okurlarımız için aradık ve yanıtladık.

Saç dökülmesi problemiyle karşı karşıya kalanlar için kurtarıcı çözüm olan saç ekimi, modern yüzyılda gelişen teknolojiyle birlikte daha hızlı ve daha kaliteli bir şekilde uygulanabilmektedir. Her saç tipine sahip kişi için yaşadığı saç dökülme sorunun kesin bir çözüm sağlanabilmektedir. Saçlarında meydana gelen dökülmeye bağlı açıklıklardan rahatsız olan veya daha gür saçlara sahip olmak isteyen herkes saç ekimi tedavilerinden yararlanabilmektedir. Saç ekimi, saç kökünün aktif olmadığı, saçsızlık oluşan alanlara sağlıklı saç kökleri, mikro cerrahi teknikleri ile nakledilmesi şeklinde uygulanan bir işlemdir. Saç ekimi tedavisinde saç dökülmesi meydana gelen bölgeye kişinin kendisinin sağlıklı saç kökleri eklenmektedir. Saç ekimi fiyatları ile ilgili olarak düzenlemeler ise kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Saç Ekimi Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Saç ekimi yaptırmayı düşünen herkes için en temel göz önünde bulundurulan şeylerin başında tabii ki saç ekimi fiyatları gelmektedir. Bu tedavi uygulamalarının uygulanışına ilişkin genellikle bilgi olunmaması nedeni ile saç ekimi fiyatları konusunda doğal olarak bir fikir sahibi de olunmuyor. Her hizmet ve her alanda olduğu gibi saç ekimi uygulamalarının fahiş fiyatlandırmaya sahip olmasının muhakkak kaliteli olduğu anlamına gelmediğine dikkat edilmelidir. Ancak bu kesinlikle saç ekiminin ekonomik olması için uygun olmayan koşullarda, bilgisiz ve uzmanlığı bulunmayan kişilerce yapılmasına izin verilmesini gerektirmemektedir. 

Saç ekimi fiyatları belirlenirken, birden fazla değişken etkili olmaktadır. Saç ekimi kliniklerine göre fiyat farklılıkları söz konusu olabilmektedir. Ancak esas fiyat farklarını hastanın durumu oluşturmaktadır. Hastanın saç yapısı, saç dökülme durumu ve saçsızlık oluşan bölgenin genişliği/büyüklüğü gibi faktörler saç ekimi fiyatları üzerinde doğrudan etkili olmaktadır. Bu nedenle saç ekimi yaptırmak isteyen herkesin öncelikle saç ekim uzmanlarından kendi durumuna ilişkin bir ön değerlendirme talep etmesi gerekir. Bu şekilde yaşadığı saçsızlık sorunlarına çözüm için uygulanacak tedavinin maliyetleri konusunda daha net bilgi sahibi olabilmesi mümkün olacaktır.

Saç Ekimi Tekniklerine Göre Fiyatlandırma

Saç ekimi tedavisindeki yaşanan gelişmeler ile birlikte her hastanın durumu için en iyi sonuçları verecek saç ekimi teknikleri uygulanabilmektedir. Saç ekimi uygulamalarında “FUE” ve “FUT” şeklinde iki farklı saç ekim tekniği kullanılmaktadır. FUE, müdahalelerde daha fazla hassasiyet gerektirmesi nedeniyle daha fazla zaman alan ve teknik yönden zorlu olan bir tekniktir. FUT ise geleneksel şerit tekniği şeklinde uygulanmaktadır. Bu iki saç ekim tekniğinin uygulanış farklılıklarının oluşturduğu değişkenler, saç ekimi fiyatları üzerinde de doğrudan farklılık oluşmasına neden olmaktadır.

Saç ekimi uzmanları tarafından saç ekimi fiyatları hastaya uygulanacak greft’e göre belirlenmektedir. Greft, 1 ile 10 arasında saç telinin bulunduğu deri parçasıdır. Bu nedenle ekim gerçekleştirilecek greft sayısına göre saç ekimi fiyatlarında da değişim söz konusu olmaktadır. Greft başına saç ekimi fiyatlandırması yapılması nedeni ile her hasta için değişiklik göstermesi son derece doğaldır. Saç ekiminin uygulanacağı alanın büyüklüğü yani içerdiği greft sayısının birbirinden tamamen farklı olması nedeni ile herkes için saç ekimi maliyetlerinin aynı olabilmesi mümkün değildir. Bu yüzden saç ekimi yaptırmadan önce hem uygulanması gereken tekniğin belirlenmesi hem uygulama yapılacak greft sayısının belirlenmesi için ön analiz gerçekleştirilmesi çok önemlidir. 

Gelişen tıp teknolojisi ile birlikte saç ekimi tekniklerinde zengin alternatiflerin mevcut olması uygulanabilirliği pratikleştirmektedir. Bu gibi gelişmelerde günümüzde saç ekimi fiyatları açısından düşüşün yaşanmasını sağlamaktadır. Bu sayede günümüzde toplumun her kesiminden kişinin bütçesine uygun bir şekilde saçsızlık sorunundan kurtulabilme imkanına sahip olabilmesi sağlanabilmektedir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |