Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

İzmir Kır Düğünü Mekanları ve Fiyatları

İzmir kır düğünü mekanlarının en popülerleri hangileri? Buca, Bayraklı, Balçova, Karşıyaka, Güzelbahçe ve Bornova semtlerinde yer alan düğün...

İzmir Kır Düğünü Mekanları ve Fiyatları

İzmir kır düğünü mekanlarının en popülerleri hangileri? Buca, Bayraklı, Balçova, Karşıyaka, Güzelbahçe ve Bornova semtlerinde yer alan düğün mekanları ve sundukları hizmetler neler? Düğün salonu fiyatları nelere göre belirleniyor? Hayalinizdeki düğünü organize etmek için Menemen, Pınarbaşı, İnciraltı, Kaynaklar, Gaziemir, Çiçekliköy semtlerinde yer alan mekanların detaylarını sizler için araştırdık.

Bu zorlu süreçte en önemli kararlardan biri olan açık düğün salonlarının seçimini minimum zorluk ile atlatmanız için DüğünYardımcısı.com önerileri ile yanınızda oluyor. Sizin için derlediğimiz İzmir kır düğünü mekanları ve fiyatları hakkındaki bilgileri aşağıda yer alan içeriğimizde bulabilirsiniz!


İzmir Kır Düğünü Mekan Fiyatları Ne Kadardan Başlıyor?

Mekan fiyatları, İzmir kır düğünü salonlarının sunduğu hizmetlere göre farklılık gösteriyor. DüğünYardımcısı.com aradığınız özelliklere ve belirlediğiniz konsepte en uygun düğün salonlarını bulabileceğiniz bir adres. Site; davetli kapasitesi, paket başlangıç fiyatları gibi detaylı bilgiler sunuyor. Sitede; İzmir kına mekanlarını, sünnet düğünü mekanlarını ve nikah salonlarını bulabilirsiniz. İzmir’de düğün sezonunda popüler olan İnciraltı, Kaynaklar, Güzelbahçe, Pınarbaşı, Çiçekliköy gibi lokasyonlar kır düğünü mekanlarının en sık yer aldığı alanlar. İzmir’de her bölgede düğün salonu fiyatları farklılık gösteriyor. Örneğin; Buca, Bayraklı, Menemen, Balçova, Karşıyaka, Gaziemir ve Bornova gibi lokasyonlarda yer alan açık ve kapalı düğün salonu fiyatları birbirinden farklıdır.

Pınarbaşı düğün salonlarının başlangıç fiyatları 1.000 ile 3.000 TL arasında. Güzelbahçe, Buca ve Balçova semtinde bulunan İzmir kır düğünü mekanlarının fiyatları biraz daha yüksek. İzmir, Balçova ilçesinde yer alan kır düğünü mekanlarının fiyatları 3.000 ile 10.000 TL arasında değişkenlik gösteriyor.

İzmir kır düğünü salonlarında yapılan organizasyonların fiyatları, lokasyona göre değişiklik gösteriyor. Fiyat bilgisi için DüğünYardımcısı.com’da yer alan fiyat teklif formunu doldurabilir ya da telefon ile danışmanlık servisinden bilgi alabilirsiniz.


Buca’da Yer Alan Kır Düğünü Mekanı Önerileri

Buca kır düğün salonu arayışında olan çiftler pek çok alternatif mekan içerisinden seçimlerini yapıyor. Buca’da yer alan düğün salonlarının fiyatları hafta içi ve hafta sonu olarak ikiye ayrılıyor. Popüler mekanlara sahip olan Buca’da, birçok salon bulunuyor.

Bölgede yer alan Aşk Olsun Düğün Salonu’nun fiyatları, hafta içi kişi başı 30 TL’den başlarken, hafta sonu ise kişi başı 50 TL’den başlayan fiyatları görebilirsiniz. Aynı zamanda Buca’da Kırçiçeği Event Hall’de yapacağınız organizasyon için yemekli menü fiyatları kişi başı 50 TL, kokteyl menü fiyatları kişi başı 30 TL’den başlıyor. İzmir kır düğünü salonları arasında Buca ilçesinde bulunan Kaynaklar bölgesinde en uygun fiyatlı mekanları DüğünYardımcısı.com’dan bulabilirsiniz.


Kaynaklar’da Bulunan Kır Düğünü Yerleri

İzmir, Kaynaklar bölgesindeki kır düğünü yerleri, bahçeli ve geniş mekanlardır. Geniş ve yemyeşil bahçeleri ile Kaynaklar semtinde yer alan kır düğünü salonları alkollü ve alkolsüz hizmet sunuyor. 850 kişilik kapasiteye sahip olan Vera Düğün Salonu fiyatları, kişi başı 30 TL’den başlıyor.

Kaynaklar bölgesinde bulunan Karnaval Luxury ile hayalinizdeki kır düğününü yapabilirsiniz. Mekan; 20.000 metrekarelik geniş alanı ile havuz başı, kır bahçesi, rustik düğün, kına, fotoğraf çekimi ve piknik etkinlik alanına sahiptir. Mekanın kişi başı fiyatları ise 30 ile 35 TL arasında değişiklik gösteriyor. DüğünYardımcısı.com’da bulunan Kaynaklar semtindeki kır düğünü mekanları, size en uygun seçenekleri sunuyor.


Balçova Kır Düğünü Salonu Önerileri

İzmir kır düğünü salonları arasında Balçova ilçesinde yer alan mekanlar oldukça popüler. Bu mekanlar, alkollü veya alkolsüz, dilediğiniz tarzda kır düğünü yapabileceğiniz imkanlara sahip. Ayrıca bölgede yer alan nikah salonları ile hayalinizdeki etkinliği organize etmek için Düğün Yardımcısı sizlere tüm detaylarda eşlik ediyor.

Aquamarin İzmir & Maydanoz Catering, 1000 kişilik açık davet alanına sahip. Mekanın organizasyon fiyatları, kişi başı 80 TL’den başlıyor. Balçova’da yer alan Şehr-i Garden, 750 kişilik kapasitesi ve kişi başı 100 TL’den başlayan fiyatları ile öne çıkıyor. Gurme Garden, 1200 kişilik hem açık hem de kapalı alana sahip mekanlardan bir diğeri. Balçova’da, İzmir kır düğünü mekanları arasında popüler olan La Win’de fiyatların, kişi başı 80 TL’den başladığı göze çarpıyor.


İnciraltı Kır Düğünü Mekan Önerileri

İnciraltı semtinde bulunan mekanlar,  İzmir kır düğünü dendiğinde akla ilk gelen alternatiflerdendir. Gözde Wedding House yaklaşık olarak 850 kişilik alanıyla  İnciraltı semtinde yer alan mekanlar arasında dikkatleri üzerine çekiyor. Mekanın kişi başı fiyatları ise 30 TL’den başlıyor. Kumsal Düğün Salonu, İzmir kır düğün salonları içerisinde Balçova, İnciraltı bölgesinde yer alan mekanlardan biridir.


Gaziemir Kır Düğünü Mekanları

Gaziemir bölgesinde yer alan düğün salonları İzmir kır düğünü mekanları arasında gün geçtikçe popülerleşiyor. Gelin ve damat adayları için sunduğu birçok farklı hizmet ile birlikte Gaziemir açık düğün salonu yemeksiz düğün paket fiyatları, 2.000 TL ile 10.000 TL arasında değişiklik gösteriyor. Hafta sonu kokteyl fiyatları ise kişi başı 30 ile 80 TL arasındadır.

Gaziemir bölgesinde bulunan mekanların yemekli fiyatları ise 30 ile 150 TL arasında değişiklik gösteriyor. Bizim Bahçe düğün salonu, 1000 kişilik kapasitesi ile kişi başı 30 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet sunarken; Kardelen Düğün Salonu 500 kişilik kapasite ile kişi başı 30 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet sunuyor.


Bornova Kır Düğünü Mekan Önerileri

İzmir açık düğün salonları arasında Bornova ve Bayraklı semtlerinde yer alan mekanlar oldukça popülerdir. Bornova ve Bayraklı açık düğün salonları arasında; Ege Üniversitesi Sosyal Tesisleri, Reçine At Çiftliği, Sakize, Selera Restaurant, Şahika Ocakbaşı Restaurant, Homeros Vadisi Düğün Salonu, Masal Park, Bordo Wedding Hall gibi farklı düğün salonları yer alır. Minimum 300 kişilik, yemekli düğün ve kokteyl organizasyonlarını bu mekanlarda gerçekleştirebilirsiniz. Bornova semtinde yer alan Sakize, hem açık hem de kapalı alana sahip bir mekandır. Ortalama olarak 500 kişilik kapasiteye sahip davet mekanının kişi başı fiyatları, 80 TL’den başlıyor.


Çiçekliköy Kır Düğünü Mekanları

Bornova ilçesinde yer alan İzmir kır düğünü mekanları arasında Çiçekliköy açık düğün salonları, doğası ile kır düğünü için oldukça uygundur. Doğa ile iç içe unutulmaz bir kır düğünü yapmak istiyorsanız sizin için doğru adres Çiçekliköy açık düğün salonlarıdır. Keyfizade Düğün Bahçesi, 500 kişilik kapasitesi ile hizmet veriyor. Çiçekliköy bölgesinde yer alan mekanın fiyatları ise kişi başı 50-80 TL arasındadır.


Menemen Kır Düğünü Mekanları

Menemen, farklı konseptlere sahip açık düğün salonlarına sahiptir. Bu salonlar ile Menemen, 2020 yılında İzmir kır düğünü mekanları arasında popülerleşen bir lokasyon olmuştur. Hayalinizdeki kır düğününe ulaşmak için DüğünYardımcısı.com’da yer alan farklı mekanları ve konseptleri inceleyebilirsiniz. Site, düğüne dair merak edilen tüm detayları sunuyor. Bu sayede Menemen ilçesindeki mekanlar ile unutulmaz bir düğün yapabilirsiniz.

Popüler mekanlardan biri olan Wonder Wedding, 500 kişilik kapasitesi ve kişi başı 50 TL'den başlayan fiyatlarla yemekli organizasyon hizmeti sunuyor. Ayrıca, Çitlembik Bahçe ile yaklaşık 3.000 kişilik harika bir kır düğünü organize edebilirsiniz.


Pınarbaşı Kır Düğünü Mekanları

Pınarbaşı açık düğünü salonu ile doğa ile iç içe ve farklı konseptlere sahip kır düğünü organizasyonu yapabilirsiniz. Popüler olan mekanlar arasında Alyans Garden, Luxury Garden, Rose Düğün Salonu, Yıldız Park Düğün Salonu yer alır.

Beyaz İnci, İzmir Pınarbaşı semtinde yer alan 750 kişilik bir davet alanına sahip açık düğün salonudur. Fiyatları ise ortalama kişi başı 50 TL’den başlıyor. Pırlanta Düğün Salonu ise 500 kişilik alana sahiptir. Fiyatları kişi başı 50 TL’den başlıyor. Pınarbaşı ilçesindeki düğün mekanları hakkında detaylı bilgi için siz de DüğünYardımcısı.com’u inceleyebilirsiniz.


Karşıyaka’da Yer Alan Kır Düğün Salonları

Karşıyaka ilçesinde unutamayacağınız bir düğün yapabilirsiniz. İzmir kır düğünü organizasyonları için gösterişli ve farklı konseptlere sahip olan Karşıyaka mekanlarında sevdikleriniz ile doyasıya eğlenebilirsiniz. DüğünYardımcısı.com’da yer alan Karşıyaka açık düğün salonları arasında Maksim Düğün Salonu ve Henna Garden en popüler olanlarıdır. Karşıyaka ilçesinde yer alan Maksim Düğün Salonu, 350 kişilik kapasiteye sahiptir. Yemekli fiyatı ise kişi başı 30 TL’dir.


Güzelbahçe Kır Düğün Yerleri

Güzelbahçe kır düğün yerleri, ferah ve geniş alanları ile kalabalık davetlere rahatlıkla ev sahipliği yapıyor. İzmir kır düğünü salonları arasında Güzelbahçe bölgesinde; Floryalı Restaurant, Ceys Home, Gözde Wedding House, Vantuz Restaurant, Şamdan Kır Düğün Salonu, Bordo Wedding, Dream Park Garden gibi birçok farklı mekan bulunuyor.

İzmir, Güzelbahçe bölgesinde yer alan mekanların detaylarını ve düğüne dair merak ettiğiniz her şeyi DüğünYardımcısı.com'u ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. Bu sayede Güzelbahçe semtinde yer alan mekanlar hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.


Bayraklı Kır Düğünü Yerleri

Bayraklı semtinde kına, nişan, düğün ve sünnet gibi farklı organizasyonlar düzenleyebileceğiniz Sandal Marina gibi popüler mekanları tercih edebilirsiniz. Bayraklı kır düğünü yerleri için DüğünYardımcısı.com’dan bilgi alabilirsiniz.

Sandal Marina 750 kişilik kapasiteye sahip bir mekandır. Yemekli fiyatı kişi başı 100 TL’den başlıyor. İzmir Arena, Bayraklı semtinde kır düğünü yapabileceğiniz popüler ve lüks mekanlardan biri. Mekan, 5000 kişilik kapasiteye sahip ve yemekli fiyatları kişi başı 150 TL’den başlıyor.

İzmir Kır Düğünü Mekanları ve Fiyatları


Nişan Töreni Mekanları

İzmir; kır düğünü, deniz kenarı, kapalı alan gibi çok sayıda organizasyon mekanına sahiptir. Buca, İnciraltı, Balçova, Pınarbaşı, Karşıyaka, Menemen ve Gaziemir gibi lokasyonlarda bulunan mekanlarda nişan organizasyonu yapabilirsiniz. Nişan mekanlarını, mekanların sundukları hizmetleri ve en güncel fiyatları DüğünYardımcısı.com’dan bulabilirsiniz. Çiçekliköy, Seyirtepe Düğün, Buca Gölet, gibi farklı mekanları nişan organizasyonlarınız için tercih edebilirsiniz.


Sünnet düğünü mekanları

İzmir kır düğünü mekanları, sünnet törenleri için de son derece uygundur. Bayraklı, Menemen, Pınarbaşı, İnciraltı ve Balçova’da yer alan mekanları, sünnet düğünleri için tercih edebilirsiniz. Palm Park, İzmir Garden Plus gibi farklı mekanlar ile istediğiniz konseptte bir düğün yapabilirsiniz. Ayrıca Kaynaklar, Karşıyaka, Gaziemir, Buca Güzelbahçe, Bornova ve Çiçekliköy de düğünler için birçok alternatif sunuyor.

Siz de unutulmaz bir düğüne imza atmak için düğün sürecinde ihtiyaçlarınıza karşılık veren DüğünYardımcısı.com’u ziyaret edebilir ve düğün planlarına hemen başlayabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |