Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Online Terapi Nedir?

Online terapi nedir? Online terapi için neresi güvenilir? Online terapi alacağım uygun psikolog bulamıyorum? Online terapi ve fiziksel terap...

Online Terapi Nedir?


Online terapi nedir? Online terapi için neresi güvenilir? Online terapi alacağım uygun psikolog bulamıyorum? Online terapi ve fiziksel terapi farklı mı? Bu ve bunun gibi birçok sorunun cevabını sizler için derledik. 

Siz de online terapiyi denemek istiyorum fakat nereden nasıl bulacağım diyorsanız bu yazı tam sizin için! 

Online Terapi son yıllara damgasını vuran yeni bir hizmet dalı haline gelmeye başladı. Reklamlarda, çeşitli sayfalarda ve hatta doktorlarımızın ofislerinde kısacası her yerde karşımıza çıkmaktadır. Bu yazıda sizlere online terapi hizmetinden bahsedeceğiz. Ardından online terapi hizmeti ve fiziksel terapi arasındaki farklar nelerdir bunlara bakacağız. Ayrıca, online terapi hizmeti veren psikologlardan birkaçını sizler için derledik. Keyifli okumalar dileriz!

Online Terapi Veren Psikologların Çalışma Alanları Nelerdir? 


Online terapi bilinenin aksine yeni yeni ortaya çıkan bir yöntem değildir. 90’lardan bu yana çeşitli alanlarda kullanılmaktadır. Hatta dünyada yaygınlığı o kadar fazladır ki online terapinin etkililiği üzerine birçok çalışma da mevcuttur (kaynak). 

Online terapi 2020 Covid-19 pandemisi ile birlikte yaygınlığı ve kullanımı daha da artmış; ayrıca, uzmanlar tarafından uzunca bir süre de kullanılacağı düşünülmektedir. 

Online terapi ile uzmanlar çocuk-ergen, çift-aile, yetişkin gibi gruplarla çalışabilmektedir.

Bunun yanı sıra patolojik açıdan bakıldığında depresyon, kaygı bozukluğu, sosyal fobi, obsesif-kompulsif bozukluk gibi birçok durumda uzmanlar online terapi yapmaktadır. 

Online Terapi Veren Psikologlar 


Bunlara ek olarak uzmanlar kadar evinden çıkamayan, çıkmaya yönelik engeli olan ya da iyi bir terapiste ulaşıp terapisti farklı şehirden olan birçok insan da online terapiyi tercih etmekte. Sizler için etik ilkeleri benimsemiş, alanında uzman ve online çalışan uzmanların yer aldığı https://biseyseans.com platformunu önerebilirim. 

Tamamen güvenilir ve diplomaya sahip Psikolog, Fizyoterapist, Dil ve Konuşma Terapisti ve Diyetisyenlerin yer aldığı bu platform, öğrenci yanlısı fiyatlarla hizmet vermekte. 

Siz de Bi’Şey Seans Online Seans Platformu üzerinden ihtiyacınız olan terapi ve seans hizmetini satın alabilirsiniz. SSL sertifikası ile güvenle korunan sitede, dilerseniz kredi kartıyla, dilerseniz de havale ile ödeme yapabilirsiniz. Bu sayede kaliteli hizmeti kolay ve güvenilir bir şekilde almış olacaksınız.

Unutmayın! Uzmanım Bi’Şey’de!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |