Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

İşlevsel Estetik: Lambader

Lambader, zemin üzerinde durması için tasarlanmış ve odadaki ışık miktarını daha yükseğe taşımayı amaçlayan uzun ayaklara sahip lamba olarak...

İşlevsel Estetik: Lambader


Lambader, zemin üzerinde durması için tasarlanmış ve odadaki ışık miktarını daha yükseğe taşımayı amaçlayan uzun ayaklara sahip lamba olarak tanımlanır. Aynı zamanda zemin lambası olarak da bilinir. Kullanıldığı mekanın genel atmosferini doğrudan etkiler. Aydınlatmalar yaydıkları ışığın rengi ve yoğunluğunun yanı sıra tasarımlarıyla da artık yaşam alanlarında oldukça söz sahibi. Dikkat çekici tasarımlar sayesinde mekanın gözdesi olmayı başarıyor. Yaşam alanlarında yalın ve şık bir etki yaratan aydınlatma tasarımları, farklı boy seçenekleriyle dekorasyona farklı kombinasyonlar yapma imkanı veriyor. Ayrıca değişen trendlerin etkisiyle sınırsız form ve malzeme çeşitliliğine sahip tasarımlar bize oldukça farklı tarz ve dokuda seçim imkanı tanıyor.

Hayata Renk Katan Lambader Nasıl Seçilmelidir?

Evin salon gibi geniş alanlarında dekorasyon tarzınıza en uygun ürünü seçmeniz sizin için en doğru tercih olur. Oda büyüklüğüne göre seçeceğiniz bir lambader mekanın daha göz alıcı gözükmesine ya da daha dar ve sıkışık gözükmesine neden olabilir. Bu nedenle seçeceğiniz boyut önemli bir konudur. Boyut analizi doğru yapılarak en uygun ürünü seçmelisiniz. Lambader modeller bakımından da oldukça farklılık içeren tasarımlara sahip ürünlerdir. Beyaz rengin hakim olduğu dekorasyon tasarımlarını etkin bir şekilde kullanırsanız mekandaki ışığın etkisini arttırmanız mümkün. Ayarlanabilir yükseklik seçenekleri sayesinde de istenilen konumun ihtiyacını karşılayacak bir tercih yapabilirsiniz. Farklı form ve ebat alternatifiyle pek çok alanda ışığın zarafetini keşfedebilirsiniz. Ortama modern etki için modern formlara sahip ürünler seçerek istediğiniz görünümü kolayca verebilirsiniz. Ayrıca bakır ve altın rengin sıcaklığı sayesinde evinizde sıcak ve modern bir atmosfer yaratabilirsiniz. Dekorasyonunuzun başrolü olmayı hak eden parçalarla evinizin her köşesinde ışığın yansımalarını hissedebilirsiniz. Doğru bir dekorasyonda dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise kullanılan tasarımların renk, malzeme ve tarz açısından birbirini tamamlar nitelikte olmasına özen göstermeniz.

İşlevsel Estetik: Lambader


Evin Işıltılı Dekorasyonu: Lambader

Evin hangi odasına lambader kullanılması gerektiği ise mekanın dekorasyonu kadar fiziksel koşullarına da bağlıdır. Aydınlatma için tercih edeceğiniz tasarımların hem dekorasyonun genel tarzıyla uyumlu hem de mekandaki ışık ihtiyacını en doğru şekilde karşılayacak biçimde seçilmesi önemli faktörler arasında. Eviniz için lambader başlığı sayesinde çok renkli kumaş başlıklar kullanarak değişik kombinasyonlar da yapabilirsiniz. Eğer dar bir mekana sahipseniz ışığın miktarını kontrol etmenizi sağlayan modelleri seçmelisiniz. Bu sayede ortam ışığına istediğiniz gibi müdahale edebilirsiniz. Aynı zamanda tek bir aydınlatma ile birçok farklı ışık atmosferi yaratabilirsiniz. Alçak tavana sahip yaşam alanlarında ise uzun sarkıtlar yerine lambader tercih edilmesi tavanın olduğundan daha alçak ve basık görünmesini engeller. Ayrıca çok vakit geçirdiğiniz odalarda dinlendirici ve fazla göz yormayan bir aydınlatma seçmelisiniz. Daha dingin bir ortam yaratmanız için önemlidir. Bu sebeple bölgesel aydınlatma ihtiyacınızı karşılayacak olan lambaderler sizin için ideal bir seçim.

İşlevsel Estetik: Lambader


Koçtaş İle Modern ve Zarif Görünüme Sahip Lambaderler

Doğru kullanıldığında dekorasyonda hedeflenen etkiye bizi ulaştırmada oldukça başarılı bir seçim olan aydınlatma tasarımları, her ne tarzda dekore edilmiş olursa olsun bir odanın vazgeçilmezleri arasında yerini alır. Odanın farklı noktalarındaki ışık atmosferini karşılayan lambader çeşitleri size farklı tasarımları bir arada kullanmak için ve dekoratif açıdan etkili bir aydınlatma çözümü sağlar. Ev, ofis ya da her türlü aydınlatmaya ihtiyaç duyduğunuz mekanlarda kullanabileceğiniz lambader fiyatları da seçilen model, renk ve form yapısına göre farklılık gösterir. Koçtaş'la her dekorasyona uyumlu şekilde tasarlanmış renk ve formda ürüne ulaşmak mümkün. Yaşam alanlarınıza renk ve ışıltı katacak lambader modellerini şimdi en uygun fiyatlarla Koçtaş'ta bulabilirsiniz. Kolay alışveriş imkanı ile web sitesinden hemen siparişinizi verebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |