Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Özel Ambulans Şirketleri

Özel ambulans şirketi, sağlık hizmeti vermektedir ve kanunlar çerçevesinde bu sorumluluğu yürütmeye devam etmektedir. Bünyemizde bulunan tü...

Özel Ambulans Şirketleri

Özel ambulans şirketi, sağlık hizmeti vermektedir ve kanunlar çerçevesinde bu sorumluluğu yürütmeye devam etmektedir. Bünyemizde bulunan tüm ambulanslar için gerekli donanım en iyi teknolojik özelliklere sahiptir. Böylece kaliteli hizmet alabilirsiniz. Günün her saatinde ulaşım ayarlayabilir ve profesyonel hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Ayrıca organize ettiğiniz organizasyonlardan ihtiyacınız olan ambulans içeriklerini temin edebilir, bu sayede sağlıklı bir alan oluşturabilirsiniz.
 
Güvenilir Ambulans Hizmeti
 
Özel şirketi ile hastalarınızı hızlı ve güvenilir bir şekilde nakletmek istiyorsanız hizmetlerimizden kolayca yararlanabilirsiniz. Uygun ve kullanışlı bir trafik rotası belirlenerek istenilen noktaya ulaşım sağlanır. Ambulanstaki sağlık personeli buna göre eğitilir. Taşıma sürecinde gerekli rahatlığı yaşamanız için üst düzey hizmet sunulmaktadır. Asrın Ambulans olarak hizmet ayrıcalıklarımız;
 
 -Hızlı hareket ediyoruz, hemen harekete geçiyoruz.
 -Ambulansınız yasal ve kurumsal olarak sağlanacaktır.
 -Sizinle ilgilenen tüm çalışanlarımız gerekli mesleki deneyim ve bilgi birikimine sahiptir.
 
Acil Durum Ambulans Hizmeti
 
Ambulanslar dünya genelinde hava, kara ve deniz ambulansları olarak 3 kategoride hizmet vermektedir. Şirketimizce sunulan kara ambulans hizmeti, farklı kategorilere ayrılır. Bunlar arasında teknik altyapı ve donanıma sahip olması gereken kurtarma hizmeti profesyonel düzeyde sunulmaktadır. Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen kurallara göre içeride bulunması gereken personel ve ekipmanların tam kadro olması gerekmektedir.
 
Aynı zamanda, mümkün olan tüm donanıma sahip araçlarla günün her saatinde servis yapılmaktadır. Acil durum hizmeti sunan ambulansların diğerlerinden ayıran bir özelliği de araç üzerinde fosforlu kırmızı şeritlerin bulunmasıdır. Doktorun kararı, hastanın belirtilen durumuna göre sevk edilecek ambulansın tipini etkileyecektir. Karara göre bölgeye en yakın ambulans ihtiyaç halinde transfer hizmetine gönderilecek.
 
Acil Durum Ambulansı Özellikleri
 
Ülkemizde Sağlık Bakanlığı, acil bakımın sağlanması için bazı kurallar ve düzenlemeler oluşturmuştur. Bu düzenlemelere uymayan araçlar bu şekilde ambulans hizmeti veremez. 2021 yılında yürürlüğe giren son yönetmeliğe göre bir ambulansta olması gereken özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz.
 
 -Araçta en az 3 kişilik bir ekip bulunmalıdır.
 -Bulunan ekipte ehliyetli bir sürücü bulunmalıdır.
 -Ayrıca çalışanlardan birinin uzman veya sağlık görevlisi olması gerekir.
 -Araçta ambulans teknisyeni bulunmalıdır.
 -Personelin acil bir durumda sahada ilk adımları atması sağlanmalıdır.
 -Araçlar, yönetmeliklerde belirtilen teknik donanıma sahip olmalıdır.
 -Ayrıca araçta her türlü tıbbi malzeme bulunmalıdır.
 
Tüm bu fonksiyonlar şirketimiz Asrın Ambulans araçlarında mevcuttur ve bu hizmetten faydalanmak için iletişim bilgilerimizi kaydetmeniz gerekmektedir. Kesinlikle hiç kullanılmamasını ve ambulans ihtiyaçlarınız için firmamızın güvenilir hizmetinden kesinlikle yararlanmanızı dileriz.
 
Hasta Nakli İçin Özel Ambulans Hizmeti
 
Mevzuat gereği tam tıbbi malzeme ve ekipmana sahip ambulanslarımız, nitelikli yaşam destek sağlık personeline sahiptir. Öyle ki, doktor veya paramedik olarak eğitimini tamamlamış sağlık personeli ilk yardım konusunda niteliklidir. Hastanın en yakın hastaneye kabul edilene kadar istikrarlı bir yaşam sürmesini sağlarlar. Firmamız bu niteliklere sahip en deneyimli ekipler ile çalışmaktadır.
 
Hasta Nakil Ambulansının Özellikleri
 
Özellikle evden hastaneye ve hastaneden eve devam eden tedavi süreçlerini desteklemek için hastaları taşırken kullandığımız araçlar hasta nakil ambulanslarıdır. Bu ambulanslar temel bilgiye sahip çalışanlarımız tarafından işletilmektedir. Ambulans yanında doktor veya ek yardımcı teknisyen çağırma talepleriniz ayrıca iletilmeli ve değerlendirilmelidir.
 
Şehirlerarası Ambulans Hizmeti
 
Türkiye genelinde uzun mesafe ambulans hizmetlerini deneyimli kadromuzla en güvenli şekilde sağlıyoruz. Yurdumuz sağlık merkezleri açısından zengin olsa da hastanelere ve merkeze uzak birçok mahalle ve köy bulunmaktadır. Ayrıca şehir dışında tedavi gören veya merkeze gelmesi gereken hastalar için uzaktan ambulans gerekmektedir. Tedavi için Türkiye'nin neresine giderseniz gidin, rahat ve güvenli ambulans yolculuğunuz size her zaman sağlık açısından fayda sağlayacaktır.
 
Ambulans ile şehirler arası hasta taşımak istiyorsanız çağrı merkezimizle iletişime geçebilirsiniz. Daha sonra sizden hastanın durumu hakkında bilgi alınacaktır. Konum bilgileriniz alındıktan sonra size en yakın ambulans sevk edilerek transferi tamamlanır. Hastanın hastaneye istikrarlı bir şekilde taşınması ana görevlerimizden biridir. Aynı şekilde işlemler tamamlandıktan sonra ambulansımız tarafından teslimat yerine dönüş gerçekleştirilecektir.
 
Konser ve Özel Organizasyonlar İçin Ambulans Hizmeti
 
Büyük kuruluşların ve belediyelerin konserlerinde size destek olmamıza kesinlikle izin vermelisiniz. Kalabalığa en yakın yerlerde ve gözlemcilerimizin huzurunda ilk müdahaleyi sağlık ekiplerimiz yapacaktır. Gerekirse hasta en yakın sağlık kuruluşuna nakledilir.
 
Seyirci ve yaş grubunun çok farklı olduğu benzer organizasyonlar için de ambulans kiralayabilirsiniz. Siz de müşterilerinizin en üst düzeyde memnun kalmasını ve konferans katılımcılarının kendilerini daha güvende hissetmelerini istiyorsanız bu memnuniyeti sağlık ekibimizle paylaşmak isteriz. Eğitiminiz sırasında katılımcıların sağlığı konusunda endişelenmenize gerek kalmayacaktır.
 
Spor Etkinlikleri İçin Özel Ambulans Hizmeti
 
 Yaralanmaların çok sık görüldüğü tüm spor müsabakalarında firmamız özenle ambulans kiralama hizmeti sunmaktadır. Futbol, basketbol, voleybol, güreş, müsabakalar başta olmak üzere aklınıza gelebilecek her türlü spor alanında bu hizmetten mutlaka yararlanmalısınız. Hem oyuncuların hem de seyircilerin sağlık ve güvenliğini sağlamak için, acil durum ekibimiz de dahil olmak üzere ambulanslarımız oyun sırasında sahaya en yakın yerde bekleyecektir.
 
Yaz Şenlikleri veya Kır Etkinliği İçin Özel Ambulans Hizmeti
 
Şirketler, köy dernekleri ve sektörel toplantıların organize ettiği ve Türkiye genelinde sağlık nedeniyle özellikle yaz aylarında sıklıkla yapılan şenliklerde kimse eğlenceyi bozmak istemez. Ancak bu organizasyonlarda doğa ile ilgili çeşitli sağlık sorunları ortaya çıkabilmektedir. Orrganizasyon sırasında oluşabilecek yaralanma, böcek ısırığı, zehirlenme veya kazalardan korunmak için tam donanımlı ambulans hizmetimizden yararlanabilirsiniz.
 
Diziler, Filmler, Reklamlar İçin Özel Ambulans Hizmeti
 
Medya sektöründe, anestezi uzmanları, acil servisler ve sağlık görevlileri de dahil olmak üzere film yapımcıları ve oyuncular için hem çekim sırasında görüntü kalitesi hem de sağlık önlemleri açısından şoförlü ambulans kiralama hizmeti uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
 
Kurumsal Ambulans ve Sağlık Hizmeti Kiralama
 
Günümüz ortamında hızla artan ve kalabalıklaşan alışveriş merkezleri, şantiyeler, iş merkezleri gibi yerlerde mesai saatleri içinde günlük, aylık veya yıllık ambulans kiralayarak uygun fiyatlarla sağlığı koruma tedbirlerini alabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |