Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Dhi saç ekimi nedir? DHI Ekim Fiyatları 2022

Dhi saç ekim uygulamaları saç derisinde açıklık bulunan alanlara yapılmaktadır. İşlem için ilk olarak saç yüzeyi incelenerek kişinin bu işle...

Dhi saç ekimi nedir? DHI Ekim Fiyatları 2022


Dhi saç ekim uygulamaları saç derisinde açıklık bulunan alanlara yapılmaktadır. İşlem için ilk olarak saç yüzeyi incelenerek kişinin bu işleme uygun olup olmadığına karar verilir. Dhi saç ekimi nedir hakkında yapılan araştırmalar doğrultusunda bir çeşit saç ekme işlemi olarak adlandırılmaktadır. İnternet ve çeşitli kaynaklar içerisinde de dhi saç ekimi nedir tarzında sorular yer almaktadır. Saçın eksik ya da dökülen alanları için uygulanan saç ekim işlemlerinin başında yer almaktadır. Saçtan alınan donör ile beraber çeşitli testler yapılarak saça birebir işlem uygulanmaktadır.
 
Dhi saç ekimi için farklı greft sayıları bulunmaktadır. Kişinin saçında bulunan açıklığa göre greft uygulaması yapılmaktadır. DHI tekniğinde diğerlerinden farklı olarak kanal açılmaya gerek kalmadan greftlerin yerleşimi yapılmaktadır. Implanter pen adı verilen özel bir araç yardımıyla yapılan bu işlemler sonunda saçın doğal bir görünüm kazanması sağlanmaktadır. Her saç yapısına uygun işlem sunulmaktadır. Uygulanan işlemler doğrultusunda kişinin saç derisinde bulunan açık bölgeler zaman içerisinde kapatılmaktadır. Kalın ya da ince telli saç yapılarına uygun şekilde işlem adımları belirlenmektedir.
 

Selda Center Dhi Saç Ekimi Fiyatları 2022

Selda Center Estetik ve Saç Ekim Merkezi içerisinde dhi saç ekim işlemleri gerçekleşmektedir. Uygulama tamamen en modern ekipmanlar kullanılarak ve kişiye yönelik hazırlanmaktadır. Pek çok kişi dhi saç ekimi fiyatları 2022 hakkında bilgi aramaktadır. Merkezimiz içerisinde yapılan incelemeler sonunda kişiler güncel dhi saç ekimi fiyatları 2022 üzerinden bir fiyat belirlenmektedir. Belirlenen fiyat saçın bitimi için verilen fiyatlandırmadır. Kaliteli saç ekim işlemlerinden anında yararlanmak isteyen hastalar için Selda Center saç ekim kliniği en etkili sonuçları vermektedir.
 

Dhi Saç Ekimi Avantajları Nelerdir?

Dhi saç ekimi avantajları saçın eksik olan yerlerinin kapatılmasına yardımcı olmaktadır. Pek çok kişi saçında yaşadığı dökülme ya da azalma durumlarından şikayetçi olarak saç ekim işlemleri uygulamaktadır. Dhi saç ekimi avantajları cilde ve saç yapısına uygun saç ekim işlemleri sunmaktadır. Kalem tekniği olarak adlandırılan bu uygulamalar ile tüm açıklıklar tamamen kapatılmaktadır. Dhi saç ekim işlemleri için Selda Center merkezimiz yüksek teknoloji malzemeler kullanarak işlemlerini gerçekleştirmektedir.
 

Saç Ekim Sonunda Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

DHI saç ekimi işleminden sonra dikkat edilmesi gereken en önemli meselelerden birisi, saç ekimi yapılan bölgenin korunmasıdır. Operasyonun başarılı sonuç vermesi için saç köklerinin zarar görmemesi gerekmektedir. Bu nedenle bölgeyi temasa karşı korumanız önemlidir. Operasyondan sonraki ilk 3 gün evde istirahat önerilmektedir. 

DHI saç ekimi operasyonundan sonra dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli konu, egzersizdir. Saç ekiminden sonraki ilk dört hafta ağır egzersizlerden uzak durulması gerekmektedir.

İyileşme sürecinizde sigara ve alkol tüketiminden kaçınmanız gerekmektedir. Ayrıca doktorun tavsiyelerine de mutlaka uyulmalıdır.

Kaliteli Dhi Saç Ekim İşlem Uygulamaları

Kaliteli dhi saç ekim uygulamaları için Selda Center son zamanların en gelişmiş teknolojisini kullanmaktadır. Kişiye yönelik hazırlanan bu işlem adımları ile beraber saç yüzeyinde ekim işlemi tamamlanmaktadır.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

1 yorum

  1. ben de dhi saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum arayıp bilgi alacağım

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |