Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Özel Ölçü Silikonlu Yanık Bası Giysileri

Yanık Bası Giysileri İkiye Ayrılır; 1. Hazır ölçü yanık bası giysileri 2. Özel ölçülü yanık bası giysileri Hazır ölçü yanık bası giysileri ...

Özel Ölçü Silikonlu Yanık Bası Giysileri

Yanık Bası Giysileri İkiye Ayrılır;

1. Hazır ölçü yanık bası giysileri
2. Özel ölçülü yanık bası giysileri

Hazır ölçü yanık bası giysileri size halinde üretilir ve hastaya en uygun ölçülerde olan size tercih edilir. Hazır bası giysileri silikonlu olarak üretilmezler. Silikon harici olarak silikon sheet halinde skar ve keloid bölgesine uygulanır. Ancak hazır bası giysileri özel ölçü yanık bası giysilerinde olduğu gibi, hastaya özel basınçlandırılmadığı ve silikon harici kullanım zorluğundan dolayı, kişiye özel ısmarlama yanık bası giysileri kadar etkili değildir. 

Tedavide kullanılan Silikon sheet’ler hızlı kuruduğu için 3 ay gibi sürelerde değiştirilmelidir. Bu uygulama maliyetleri oldukça arttırır. Yanık alanlarının zorluğuna göre silikon sheetler’i yerleştirmek ve üzerine bası giysisini giyme zorluğu, yanık bası giysi tedavisini zorlaştırır, hasta uyumunu azaltır ve tedavi başarısını düşürür.

Özel ölçü silikonlu yanık bası giysileri kullanımı son derece kolay ve efektiftir. Hastanın tedaviye uyumunu arttırır, daha yüksek tedavi başarısı sağlar. Özel ölçü silikonlu yanık bası giysilerinde silikon özellikli malzeme olmalıdır, kumaş şekli verilmiş silikon olmalıdır. Bası giysisinin içerisine dikilebilir özellikte olmalıdır. Isı artışı sağlamalı, nem dengesini korumalı, oksijen geçirgenliği olmalıdır. Özel ölçü silikonlu yanık bası giysilerinde kullanılacak silikonlar klinik etkinliğini kanıtlamış, sertifikalı ürün olmalıdır.

Özel ölçü silikonlu yanık bası giysileri amacına uygun üretilmiş likra naylon karışımı kumaştan yapılmalı, doğru ölçü alınmalı, doğru basınçlandırma yapılmalı ve hastanın hareket alanını kısıtlamamalıdır. Özel ölçü silikonlu yanık bası giysileri 23 saat kesintisiz giyilebilir özellikte olmalıdır. Özel ölçü silikonlu yanık bası giysileri doğru şekilde hazırlandığı takdirde altı ay boyunca efektif olarak kullanılabilir ve hazır ölçü yanık bası giysilerine nazaran daha yüksek tedavi edici özelliğe sahip olur.

Özel ölçü silikonlu yanık bası giysisi için kumaşın amacına uygun üretilmiş olması, silikonun orijinal sertifikalı olması, doğru ölçü alınması, doğru basınçlandırılması, giyim ve uygulama talimatlarına uyulması, satış sonrası destek ve düzenleme hizmetlerinin olması önemlidir. 

Özel ölçü silikonlu yanık bası giysilerinin tedavi uyumu ve tedavi sonuçları daha yüksek olsa bile, tedaviden alınacak sonuçlar her hasta için değişir. Skar ve Keloid oluşumunda hastanın DNA yapısı önemli olduğu kadar, iyileşme sürecinde de önemlidir. Ayrıca yanık nedenleri, ilk müdahale şekli, hastaneye ulaşma süreleri, hastane yatış süreleri vb bir çok neden hastanın iyileşme sürecinde etkilidir. Bu nedenle özel ölçü silikonlu yanık bası giysilerinin kullanım sürelerini hastanın doktoru belirlemelidir. Bu süreç en az altı ay olabildiği gibi iki yıla kadar da uzayabilir.

Özel ölçü silikonlu yanık bası giysileri doğru basınçlandırılmalı, gelişme çağındaki çocukların gelişimini engellemeyecek kalitede ve düzeyde olmalıdır. Siz de yüksek standartlarda üretilmiş olan Skarteks yanık bası giysinlerine https://www.skarteks.com adresinden erişebilirsiniz.

Özel ölçü silikonlu yanık bası giysileri yetkili, konusunda uzman kişilerden alınmalıdır. Bu konuda hastalar iyice araştırma yaptıktan sonra özel ölçü yanık bası giysisi alacağı yerlere karar vermelidirler. 

Özel ölçü silikonlu yanık bası giysileri için alınmış yanlış kararlar sadece maddi kayıplarla değil hastanın tedavi süresinden kayıplar anlamına da gelir.

Hiçbir zaman yanık olayları olmaması ve insanların canı yanmaması dileği ile…

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe