Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Sağlıklı yaş almak için Online Pilates Dersleri

Sağlıklı yaş alma sürecinde kendinizi daha iyi hissetmek için online pilates derslerine katılabilirsiniz. Son yıllarda pilates, çok fazla ki...

Sağlıklı yaş almak için Online Pilates Dersleri

Sağlıklı yaş alma sürecinde kendinizi daha iyi hissetmek için online pilates derslerine katılabilirsiniz. Son yıllarda pilates, çok fazla kişi tarafından tercih ediliyor. Online pilates dersleri sayesinde daha esnek hissederken zihninizi rahatlatabilirsiniz. Pilates, her yaşta ve her yerde yapılabilecek egzersiz türü olması sayesinde kolayca bulunabilen birkaç ekipman ile her zaman yapılabilir. Online pilates dersleri sayesinde gün içerisinde daha fazla hareket edebilir ve yaşam kalitenizi arttırabilirsiniz.

Pilates Nedir

Pilates, 1927 yılından yapılmaya başlayan Joseph Pilates tarafından geliştirilen bir egzersiz türüdür. Günümüzde birçok spor salonunda ya da online sınıflarda pilates yapılmaktadır. Sağlık amaçlı olarak ve egzersiz türü olarak yapılmaktadır. Klinik pilates ve normal pilates olarak iki türü bulunurken klinik pilates uzman doktor ya da fizyoterapistlerin gözleminde yaptırılmaktadır.

Sağlıklı yaş almak için Online Pilates Dersleri

Pilates, nefes, denge ve hareket sisteminin birleşimi olarak bilinmektedir. Düzenli olarak hareketi sağlayan pilates ile sağlıklı yaş almaya başlayabilirsiniz. Mat, direnç bandı, pilates topu gibi farklı ekipmanlar kullanılabilir ya da ekipmansız olarak pilates yapabilirsiniz. Düzenli egzersizler, sağlığınızı iyileştirir ve zihninizin daha iyi hissetmesini sağlar.

Pilates Nasıl Yapılır

Online dersler ile evde pilates yapmak mümkündür. Basit ve temel hareketler ile düzenli bir pilates programına başlayabilirsiniz. Evde pilates hareketleri aynı zamanda yaralanma ve sakatlanma riskini de ortadan kaldırır.

Egzersiz hareketlerine başlamadan önce temel ısınma hareketlerini uygulamak daha esnek olmanızı sağlar. Başlangıç olarak haftada iki kez olarak planlama yapabilirsiniz. Online pilates dersi ile planlamalarınızı yapabilir ve hareketleri doğru pozisyonda yapabilirsiniz.

Sağlıklı yaş almak için Online Pilates Dersleri

Evde pilates yapabilmek için öncelikle kendinizi rahat hissettirecek kıyafetler seçmelisiniz. Kendinize pilates seti, pilates topu, mat, pilates bandı satın alabilirsiniz.

Isınma hareketlerinden sonra karın, göğüs, omuz, bacak ve kollarınızı esneterek daha güçlü hissetmek için farklı bölgelerinizi çalıştıran hareketleri yapabilirsiniz. Online derslerdeki eğitmenlerle birlikte hareketleri doğru pozisyonlarda kolaylıkla yapabilirsiniz.

Pilatesin Faydaları Nelerdir?

Sağlıklı yaş alma süresinde kilonuzu korumak ve esnekliğinizi arttırmak için pilates yapabilirsiniz. Düzenli pilates yapmak;

  • Farklı kas gruplarını çalıştırarak daha sıkı olmanızı sağlar. Sağlıklı yaş alırken fit kalabilirsiniz.
  • Düzenli hareketler sayesinde omurganın doğal hale gelmesini ve dik duruş sergilemenizi sağlar.
  • Vücuttaki çalışmayan kas gruplarını çalıştıran egzersizler sayesinde esnek olmanızı sağlar.
  • Pilates hareketlerini yaparken nefesinizi kontrol edebilir ve doğru nefes almayı öğrenebilirsiniz.
  • Stres ve kaygıdan uzaklaşarak kendinize odaklanmanıza yardımcı olur.
  • Hareket ederek kendinizi keşfedebilir, konsantrasyon ve koordinasyonunuzu arttırabilirsiniz.
  • Düzenli pilates egzersizleri, hareketsizlikten kaynaklı hastalıkların oluşmasına engel olur ve günlük hareketleri daha rahat yapmanızı sağlar.

Senyorapp İle Online Pilates Dersleri

Sağlıklı yaş alma sürecinde Senyorapp ile online pilates dersleri alabilir ve kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Gün içerisinde kısa zaman ayırarak daha önce yapmak isteyip ve hiç yapamadığınız pilatese başlayabilirsiniz.

Sağlıklı yaş almak için Online Pilates Dersleri

Senyorapp uygulamasına Senyorapp Platform üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca App Store ve Google Play üzerinden indirebilir ve kolay ara yüzüyle hızlıca pilates dersine kayıt yaptırabilirsiniz. Derse başlamak için gerekli olan sadece mat ve pilates bandı.

Senyorapp, online olarak kendinizi geliştirebileceğiniz pek çok ders sunmaktadır. Fiziksel ve zihinsel olarak kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz online pilates dersleri sizleri bekliyor.

Düzenli hareketler sayesinde çalışmayan kaslarınızı hareket ettirirken uygulama sayesinde bunu bir rutin haline getirebilirsiniz.

Senyorapp uygulamasını denemek için ilk ay ücretsiz paketi seçebilir, etkinliklere ücretsiz erişim sağlarken blog yazılarına kolayca ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı yaş alma sürecinde kendinizi daha iyi hissetmek ve yeni beceriler öğrenmek istiyorsanız alanında uzman eğitmenlerin hazırladığı ve pek çok dersin bulunduğu Senyorapp uygulamasını şimdi indirebilir ve inceleyebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe