Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Kardiyoloji Hasta Takip Programı

Klinikler hasta takiplerini, hantal masaüstü yazılımların yerine artık bulut sistemi ile çalışan güvenli sistemlere emanet ediyor. Hekimz ka...

Kardiyoloji Hasta Takip Programı

Klinikler hasta takiplerini, hantal masaüstü yazılımların yerine artık bulut sistemi ile çalışan güvenli sistemlere emanet ediyor. Hekimz kardiyoloji hasta takip programı, hastalara ve kurumunuza dair tüm işlemleri tek bir ekrandan yapmanızı sağlıyor. Hiçbir kuruluma ihtiyaç duymadığı için anında kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Hastanızın sisteme dahil olması için 1 kere kayıt edilmesi yeterlidir. Her tedavi sürecinde doktor, hasta bilgilerini ekrana girerek hastanın tüm tedavi sürecini yönetebilmekte ve yeni bilgileri kayıt edebilmektedir. Hasta takip programı ile hastanın ödeme süreçleri de kontrol altındadır.

Hasta Takip Programı ve Randevu Yönetimi

Hekimz hasta takip programı, hasta randevularını çoklu veya hasta bazında yönetmenize olanak sağlar. Hastaların kayıt yaptıracakları veya tedavi sonrasında doldurmaları gereken formları dahi, yazılım üzerinden kendi markanızın logosu basılmış olarak çıkarabilirsiniz.

Hastalarınızı cinsiyet, uyruk, yaş gibi kriterleri kullanarak kategorilere ayırabilir, buna göre listeleyebilir ve istatistiki verileri rapor alabilirsiniz. Bu raporlar sayesinde, kurumunuzun müşteri potansiyelini anlamlandırmanız daha kolay olacaktır. 

Hasta yönetim sisteminden tüm hastalara duyuru gönderebilir veya sadece bir hastanıza özel olarak da SMS ya da e-posta iletebilirsiniz. Bunun dışındaki tüm randevu süreçleri ve tedavi sonrasındaki bilgilendirmeler, hastalara otomatik olarak sistem tarafından SMS ile bildirilecektir. 

Kardiyologlar İçin Yeni Bir Dönem

Hekimz kardiyoloji hasta takip programı, siz kardiyologların ihtiyaçlarını bilmektedir ve ona göre geliştirilmiştir. Kullanım kolaylığı ve bulut sistemleri ile veri güvenliğini sağlaması, Hekimz’i kardiyologlar arasında en çok tercih edilen programlardan birisi haline getirmiştir.

Hekimz, ekip ile beraber kullanım için uygundur. Yetki sisteminin genişliği sayesinde, kurumun en üst yöneticisinden, en alt kademe personeline kadar herkes programa entegre olabilir. Hastalardan ve yazılımı kullanan personelden gelen talepler doğrultusunda, Hekimz kendini geliştirir ve kurumunuzun için kusursuz bir yapıya dönüşür.

Kardiyoloji kliniğinizde veya sağlık sektöründeki herhangi bir kurumunuzda Hekimz kullanmak istiyor, ancak sorularınıza cevap arıyorsanız hemen şimdi web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Hızlı bilgi edinmek adına bizi arayabilir veya sitemiz üzerindeki sık sorulan sorular sayfasını ziyaret edebilirsiniz.  Hekimz için tıklayınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |